Tänään oli tärkeä päivä, eikä vain siksi, että EU-johtajat kokoontuivat Hampton Courtiin, Lontoon ulkopuolelle pohtimaan unionin tulevaisuutta. Päivän ykköstapahtuma oli Emilien 4-vuotis synttärit.

Aamulla ei ollut vaikeuksia saada nuorta neitiä hereille. Synttärilahjojen vietti on aika hyvä herätyskello. Laulettiin ”Happy Birthday” ja avattiin lahjoja. Voi sitä iloa ja naurua. Suzanne oli leiponut kaksi kakkua, yhden koululle ja toisen kotiin.

Kun hain Emilien koulusta, niin hänen kaverinsa halusivat lisää kakkua. Kehotin kysymään Suzannelta huomenna.

Myönnän, että en leiponut kakkua…

Aamupäivällä sain tehtyä muutamia rästihommia. Itämeristrategia on nyt valmis ja se lähtee painoon ensi viikolla. Se julkaistaan marraskuun puolenvälin jälkeen. Olemme tehneet sen eteen paljon työtä mm. Satu Hassin, Paavo Väyrysen, Christopher Beazleyn ja Toomas Ilveksen kanssa. Toivottavasti se pistää lisävauhtia pohjoiseen ulottuvuuteen.

Brysseliin on iskenyt intiaanikesä. Iltapäivän temmelsimme puutarhassa, jossa aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja asteitakin oli kokonaiset kaksikymmentä. Huomenna lennän Suomeen, jossa esiinnyn Helsingin kirjamessuilla kahteen otteeseen. Ensin Lasse Lehtisen ja Eija-Riitta Korholan kanssa. Sen jälkeen päälavalla legendaaristen Matti Klingen ja Erkki Toivasen kanssa. Tunnen itseni sivistymättömäksi jo nyt…

Comment

required