Loma lähestyy loppuaan. Saavuimme eilen kotiin Skotlannista. Kaikin puolin hieno reissu, vaikka jouduinkin vääntämään päivän IS-kolumnin autossa matkalla Edinburghista Glasgown lentokentälle.

Matkan viimeinen kohde oli Edinburgh. Siellä oli menossa vuotuinen festivaali. Kokemuksen arvoinen. Puuhastelua riitti lapsillekin.

Kävimme myös John Petersonin ja Elizabeth Bombergin luona syömässä. John ja Elizabeth ovat amerikkalinen professoriparisukunta Edinburghin yliopistossa. Vanhoja tuttuja vuosien varrelta.

Toimitimme Elizabethin kanssa Oxford University Pressille EU tekstikirjan vuonna 2003. Siitä tuli jonkiasteinen ”hitti”, jota on myyty 10 000 kappaletta. EU ei pahemmin myy akateemisessakaan maailmassa. Kirjan kakkosversio on putkessa ja sen pitäisi tulla ulos vuoden 2007 aikana.

Keittiöremontti on edistynyt mukavasti. Uudet seinät ovat paikallaan, sähköt on vedetty, pintoja tasoitellaan ja huomenna saadaan lattiakaakelit. Kesän matkustelu on tainnut olla eräänlaista pakenemista remonttistressistä…

Huomenna yritän pistää sisään muutaman kuvan loman varrelta.

Comment

required