19 päivää vaaleihin ja kahdeksan ennakkoäänestykseen. Tunnelma tiivistyy. Aamu alkoi kolmen metroaseman jakeluiskulla. Minna Karttunen ja Niko Wegelius paiskivat Ruoholahdessa. Henrik Ruso, Jorkki Huhtanen, Heini Tiinonen, Mika Ronkainen ja minä jaoimme esitteitä ja suklaata Rautatieasemalla ja Susanna Ikonen paiski töitä Hakaniemessä. Taas roppakaupalla positiivista palautetta.

Jakelun jälkeen joimme aamukahvit tiimin kanssa. Tunnen jatkuvaa kiitollisuuden velkaa koko tiimillemme. Se kasvaa päivä päivältä aina isommaksi. Olen ehkä jäävi, mutta minun on vaikea kuvitella parempaa tiimiä. Pidin lounaspuheen KOTAn jäsenille. Aiheena oli Euroopan kilpailukyky.

Sen jälkeen suuntasin Tikkurilaan, jossa Marju Silander, Tiina Väärämäki, Mika Ronkainen, Heikki Järvinen ja Reetta olivat auttamassa. Tarjosimme 130 pullakahvia ja juttelin EU:sta eri pöydissä. Aurinko paistoi ja lämpöäkin riitti.

Tikkurilasta siirryimme Myyrmanniin, jossa jatkoimme esitteiden ja ilmapallojen jakamista. Marjun energinen Riku-poika tuli myös avuksi. Yhdessä vaiheessa huomasin, että minulta katosi puhti. Tajusin, että en ollut syönyt kunnolla. Niin pelottavalta kuin se kuulostaakin niin sain lisäenergiaa Big Macista ja ranskalaisista.

Illalla pääsin vihdoin lenkille ensimmäistä kertaa viiteen päivään. Teki hyvää. Sen jälkeen olenkin taas häärännyt tietokoneen parissa ja sain vastattua viimeiseen, Kokoomuksen omaan, vaalikoneeseen. Samalla vastailin noin 50 sp-viestiin ja muutamiin HBL:n kysymyksiin. Nyt tuntuu taas siltä, että olen ajan tasalla.

Kuulin muuten jonkun epäilevän, että en kirjoita tätä nettipäiväkirjaa itse. Epäilijälle haluaisin vakuuttaa, että ei tämä ole saneltua tai toisen kirjoittamaa tekstiä. Kirjoitan päiväkirjamerkintöjä joko Communikaattorilla, isän tietokoneella kotona tai Jani Johanssonin tietokoneelta autossa.

Merkinnän laatimiseen menee 5-30 minuuttia, tekstin pituudesta riippuen. Kommunikaattorin tökerö näppäimistö hidastaa, koska siinä en voi käyttää kymmentä sormea. Lähetän päiväkirjamerkinnän Nixu-veljelleni joko myöhään illalla tai aikaisin aamulla. Nixu poistaa tekstistä pahimmat kirjoitusvirheet, jonka jälkeen hän pistää sen suoraan nettiin. Sen jälkeen ystäväni Lotta Lindegren poistaa vielä pahimmat kielioppivirheet. Nixu tekee muutokset suoraan netissä.

Ei se sen vaikeampaa ole. Itse asiassa saan ”kiksejä” tästä päiväkirjasta.

Comment

required