Kuun vaihteessa tämä blogi ylitti kaksi rajapyykkiä.

Niistä ensimmäinen oli, että olen nyt kirjoittanut 1000 blogi/päiväkirjamerkintää. Niistä ensimmäisen kirjoitin 12. tammikuuta 2004.

Sen jälkeen olemme kehittäneet kotisivuja jatkuvasti. On tullut väriä. Päiväkirjasta tuli blogi. On tullut videoblogi ja podcast. Eikä tämä kehitys varmaankaan tähän lopu.

Toinen rajapyykki oli, että viime marraskuussa kotisivuilla kävi ensimmäistä kertaa yli 30 000 kävijää. Meillä on päivittäin sivuilla yli 1000 eri kävijää. 

Tästä olen tietenkin erittäin otettu, eikä vain siksi, että alussa näillä sivuilla oli noin 100 hittiä päivässä. Itselleni tärkeintä on, että sivuilla käydään vilkasta EU-keskustelua. Blogikommentaattoreiden määrä kasvaa jatkuvasti. Rinkiimme tulee enemmän ja enemmän porukkaa.

Englanninkielisen blogin aktivointi on myös nostanut hittien määrää. Sekin on hyvä asia, koska sillä tavalla voimme paremmin tuoda myös kansainvälisiä näkemyksiä keskusteluumme.

Siis: suurkiitos teille kaikille, jotka seuraatte tätä blogia ja/tai osallistutte keskusteluun. Jatketaan samaan malliin.

Comment

required